Enigma Rock оцеля под мощна буря и силен дъжд

Миналата събота беше истинско изпитание за участниците и организаторите на Enigma Rock. Въпреки, че фестивалът започна в горещия съботен следобед, привечер небето над Дулово проля проливен дъжд, съчетан с мощна буря.

Лошите метеорологични условия обаче не попречиха рок купона да продължи по план и с верни фенове пред сцената.

Реклама

Постер и информация за Enigma Rock

Постерът на Enigma Rock вече е официално оповестен в интернет и по таблата в страната. Заедно с него, организаторите Община Дулово и Боби Ейнджъл обявиха и програмата на фестивала, както и цялостна информация за събитието.

Ето как ще бъде разпределен Enigma Rock по часове:

– 16:00 – Дивите лебеди
– 17:00 – Second to None
– 18:00 – White Walkers
– 19:00 – Time Jugglers
– 20:00 – Drive Your Life
– 21:00 – Графит
– 22:00 – John Steel feat. David Reece

Фестивалът ще се проведе на 10 септември (събота) на градския стадион в Дулово. За желаещите да къмпингуват се предлага опция за палатков лагер във фестивалната зона.

За да се избегне задръстване и претрупване в централната част на града се препоръчва се посетителите да пристигнат поне половин час преди старта на шоуто.

ENIGMA ROCK | 10 СЕПТЕМВРИ 2022 | ДУЛОВО

Drive Your Life и Time Jugglers също ще забият на Enigma Rock

Drive Your Life и Time Jugglers са последните две групи, които се присъединяват към фестивала Enigma Rock.

Те ще делят обща сцена заедно с John Steel feat. David Reece, Графит, Second to None, White Walkers и Дивите лебеди.

Enigma Rock ще се проведе на 10-и септември на градския стадион в Дулово при свободен вход за посетители.

Drive Your Life включва музиканти от варненската хардкор/пънк сцена и вокал от метъл средите. Стилът събира в едно влияния от хардкор, траш-метъл и класически рокендрол. Групата има участия на фестивалите Midalidare Rock – Могилово (2017), Capidava Rock Fest – Румъния (2017), Sea of Black – Бургас (2017), Enigma Rock – Секулово (2017), Barock Fest – Румъния (2018), Hills of Rock – Пловдив (2018), Varna Rock (2019), Posada Rock – Румъния (2019) и много други.

През лятото на 2016 г. излиза дебютният им албум Sound Attack. В края на 2017 г. подписват договор с новия румънски лейбъл Psychosounds Music, който издава втория албум на Drive Your Life. Излизането на албума е съпроводено с турне в България и Румъния. През лятото на 2020 г. бандата участва на румънския фестивал Posada Rock и печели първа награда в надпревара с 28 групи.

Time Jugglers водят началото си от 2016 г. Младите музиканти се запознават на концертите на RockSchool, където е и дебютното им участие. През същата година записват първите си авторски песни, а едната от тях – Drown Together влиза в диска „Музикална революция“.

След персонални промени групата издава дебютния си албум Stories In Time в края на юли 2019 г. и го представя на живо в поредица от концерти.

В началото на 2022-ра пускат три сингъла, а вторият им албум излиза през февруари и носи името The Tyrant Within. Групата започва турне в подкрепа на албума, което включва редица градове в страната, както и две участия в Германия.

ENIGMA ROCK | 10 СЕПТЕМВРИ 2022 | ДУЛОВО